Γενικές Εξετάσεις

Προκήρυξη επιλογής υποψηφίων σπουδαστών/τριών σε στρατιωτικές σχολές

LAST_UPDATED2 Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2012 08:07

Σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (www.geetha.mil.gr) η προκήρυξη επιλογής υποψηφίων Σπουδαστών/τριών στις στρατιωτικές σχολές για το ακαδημαικό έτος 2012-13.

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους Έλληνες του εξωτερικού είναι η Παρασκευή, 4 Μαίου 2012.

Συνημμένα ανακοίνωση του Γεν. Προξενείου της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι.

 

Αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων αποσπασμένων στο εξωτερικό

Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2011 13:35

Σχετικός σύνδεσμος στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας εδώ.

Πρόγραμμα εξετάσεων Ελλήνων του εξωτερικού έτους 2011

LAST_UPDATED2 Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011 10:29

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εξετάσεων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων, που υπηρετούν στο εξωτερικό.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 5 Σεπτεμβρίου έως 16 Σεπτεμβρίου 2011 σε εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων.

Για το Αναλυτικό Πρόγραμμα Εξετάσεων πατήστε εδώ.
 

Προκήρυξη διαγωνισμού Ελλ. Αστυνομίας για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Γεν. Εξετάσεων (ακαδ. έτος 2011-12)

LAST_UPDATED2 Τρίτη, 05 Ιούλιος 2011 12:52

Η σχετική Προκήρυξη της Ελληνικής Αστυνομίας εδώ.

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα συνοδευτικά δικαιολογητικά απο 5.7.2011 έως 25.7.2011 στο Γραφείο 3 του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ ή στα Αστυνομικά τμήματα του τόπου διαμονής τους στην Ελλάδα.

Συνημμένα η ανακοίνωση του Γεν. Προξενείου, όπου αναγράφονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Διευκρίνηση σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού για υποψηφίους κατηγορίας 3 (Έλληνες απόφοιτοι ξένων σχολείων)

LAST_UPDATED2 Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011 09:00

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι της κατηγορίας 3 (Έλληνες απόφοιτοι ξένων σχολείων), πριν την υποβολή του μηχανογραφικού, θα πρέπει να προσέλθουν στο Γραφείο Εκπαίδευσης για να τους χορηγηθεί βεβαίωση από την οποία θα προκύπτει η αναγωγή της βαθμολογίας του απολυτηρίου τους στην εικοσάβαθμη κλίμακα.

Για την έκδοση της παραπάνω βεβαίωσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν τον πρωτότυπο τίτλο απόλυσής τους (Abitur) καθώς και διαβατήριο ή ταυτότητα.

 

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

«ΈναρξηΠροηγούμενο12345ΕπόμενοΤέλος»